Home » Stuur mij een bericht.

Reactie plaatsen

Reacties

Egbert van de Haar.
19 dagen geleden

Dag beste Cynthia van Doorn.
Helaas heb ik geen afbeeldingen van het Zoelensepad.
Ik raad u aan om contact op te nemen met het Regionaal Archief Rivierenland.
http://regionaalarchiefrivierenland.nl/home
Hopelijk kunt u daar wel slagen.
Met vriendelijke groet van Egbert van de Haar.

Cynthia Van Doorn
21 dagen geleden

Beste heer,.

Ik en mijn man wonen sinds vorig jaar op het zoelense pad en nu blijkt dat het huis dat wij hebben gekocht het huis was waar de opa van mijn oom is geboren en opgegroeid. Zijn oude schoenlapper schuur staat nog bij ons op het erf. Indien u het leuk vind heb ik 1 foto waar ons huis op staat. Het gaat om een foto uit ongeveer 1920. Deze heb ik digitaal toegestuurd gekregen van mijn oom. Indien u zelf meer oude foto's heeft van het zoelense pad zou ik het leuk vinden om deze te kunnen zien.

Graag hoor ik nog van u.

Gr cynthia van doorn

Fred de Langen
24 dagen geleden

Egbert dank voor het antwoord. Het Regionaal archief zal ik gaan bezoeken. groet Fred

Egbert van de Haar.
25 dagen geleden

Dag Fred. Goed dat je aandacht schenkt aan dit prachtige oud postkantoor in Tiel.
Hoewel het geen monument is heeft het wel een monumentaal uiterlijk.
Ik heb ergens gelezen dat de grond waarop het staat circa 1950 van de gemeente Tiel is gekocht om er de posterijen onder te brengen. Het regionaal archief Tiel zal je veel meer kunnen vertellen over dit gebouw.
Groet Egbert.

fred de langen
25 dagen geleden

Goedenavond Egbert. Weet u wanneer het postkantoor in Tiel gebouwd is (1930?) wie de architect was. Ik wil een stukje schrijven op dit is Tiel omdat ik het erg zonde vindt hoe het er nu bi staat. Via de aandacht is er misschien beweging te krijgen en wordt er iets moois me het gebouw gedaan. hartelijke groet Fred de Langen

Jan Beute
een maand geleden

Wat betreft de luchtfoto van Glanerbrug. Ik schat dat deze rond 1960 is genomen. Het nieuwe wijkcentrum met het badhuis en de gymzaal op de hoek van de Rijksweg en de Schoolstraat staan er al en de woningen aan de Dirk Hartogstraat en de Gerrit de Veerstraat zijn nog niet allemaal af.

Egbert van de Haar.
een maand geleden

Voor degene die het Engels niet machtig zijn, hieronder de v ertaling van van het bericht in het Nederlands van Marlene Snyder.
Groet Egbert.

Ik ben de achterkleindochter van Klaas en Jeltje Snijder. Mijn vader was de zoon van Jan en Minke Snijder die in 1953 naar Canada emigreerden. Wat een verrassing om foto's te zien waar we op deze website foto's van hebben en ook andere historische documenten. Bedankt voor het samenstellen van dit. Het is zo leuk om iets meer te leren over mijn familiegeschiedenis.
________________________________________

Marlene Snyder
een maand geleden

I am the great granddaughter of Klaas and Jeltje Snijder. My father was the son of Jan and Minke Snijder who immigrated to Canada in 1953. What a surprise to see photographs that we have copies of on this website as well as other historical documents. Thank you for putting this together. It is so nice to learn a bit more about my family history.

Dinant de Vries
2 maanden geleden

Overzichtfoto Glanerbrug.Vraag wie weet wanneer de foto is gemaakt. Ik ben geboren in 1950 in Glanerbrug. Op de foto is de oude busgarage van Leghuit ? Te zien. De flats aan de Gerrit de Veerstraat staan er nog niet. Wel de drie rijden huizen aan de Dirk Hartogstraat. Wat ik mij kan herinneren zijn de genoemde huizen tussen 1955 een 1960 gebouwd. In het 2e blok woonden van. Hoepe Blauw en De Groot. Ook is het terrein van de speeltuin aan de Roggeveenstraat te zien. Toen ik op de Gr. V. Prinstererschool zat van 1954 tm 1962 heb ik daar veel gespeeld

Egbert van de Haar.
2 maanden geleden

Dag Yolanda.

Dankjewel voor jouw berichtje. de psalmen zijn altijd interessant. Sommige psalmen kun je doortrekken naar het Nieuwe Testament. Mooi is het dat je in de psalmen Jezus Christus kunt ontmoeten. Sterkte met je studie.
Groet Egbert.