Home » Stuur mij een bericht.

Reactie plaatsen

Reacties

hans van Beem
een maand geleden

Hoi Egbert
Zag op de foto s het pand van de platselijke bierbrouwerij op de oliemolenwal.Wist je dat daar ook de fabriek van mij opa in heeft gezeten namelijk metaalwaren fabriek de Ster heb er nog lampjes en ketels van.Weet jij iemand of kan je dat plaatsen wie daar nog foto s van heeft

Theo ter Haar
een maand geleden

Hoe kom ik aan het e-mailadres van Grada Buchner - Schuite.
zij heeft oude foto`s van de familie Schuite over het oude Glanerbrug . Ik heb zelf ook nog een paar foto`s waaruit blijkt dat zij dezelfde voorouders heeft als ik.
Met vriendelijke groet Theo ter Haar Glanerbrug.

Egbert van de Haar.
2 maanden geleden

Dank u wel voor de correctie en uw compliment J. G. Holleboom.
Ik heb de afbeelding verwijderd. Ter zijner tijd hoop ik de juiste afbeelding te plaatsen.

Groet Egbert.

J G Holleboom
2 maanden geleden

Hallo,
Met veel interesse deze site gelezen. Erg leuk en ook interessant. Maar, bij Zutphen staat een schilderij afgebeeld, dat niet Zutphen is maar Arnhem. Het is een gezicht op de Eusebiuskerk vanaf waar nu de meest oostelijke brug over de Rijn staat. Je kijkt dan via een vroeggotische kerk, soort basiliek, naar de Eusebius.
Misschien is dit nog te veranderen.
Met vriendelijke groet,
J Hollebom

Henk Ruijter
2 maanden geleden

Hallo Egbert ik heb op jouw site de foto,s van Glanerbrug nog eens bekeken en misschien is het mostert na de maaltijd en weet je het al lang maar toch,de schoolfoto,s in het begin van de serie zijn absoluut in Glanerbrug gemaakt,mijn vader Jacob Ruijter staat op beide foto,s ook meester van der Vlugt en zijn vrouw juf Kruse zijn te zien.Op de foto van het klompenkerkje in Julianatoren zit mijn tante Jeltje Ruijter helemaal rechts vooraan vriendelijke groeten Henk.p.s. verder alles goed met jou?.

Egbert van de Haar.
2 maanden geleden

Dag Adri.
Van welk dorp bedoel je?
Groet Egbert.

Adri j DE weerd
2 maanden geleden

is er een


is er een postcode van dit vergeten dorp bekend
adri

Smitha743
3 maanden geleden

I like this weblog very much so much good info. It's a poor sort of memory that only works backward. by Lewis Carroll. eegebeadeaebaccc

Peter den Tek
3 maanden geleden

Geachte heer van der Haar, graag kom ik in contact met u. Sinds enige tijd houdt ik mij bezig met de luchtoorlog boven het Rivierengebied maar voor Britse en Amerikaanse vrienden ook daarbuiten. Momenteel heb ik contact met de 94 jarige broer van Flight Sergeant D.D.J Carter die op 31 maart 1945 bij Enschede is neergeschoten en die officieel nog steeds vermist is. Het lijkt erop dat het graf van de Unknown Airman te Enschede dat van de broer van dhr Carter is. U begrijpt dat zijn broer zeer geinteresseerd is in de mogelijk laatste rustplaats van F/S Carter.

Met vriendelijke groet,
Peter den Tek
WO2 en Vliegeniersmuseum Fort Vuren.

Henk Ruijter
3 maanden geleden

Hallo Egbert in het verhaal over Jaap Bremer staat dat hij gewerkt heeft in het huis van fam de Ruiter dat moet zijn fam. Ruijter namelijk Roelof Ruijter en zijn vrouw Geesje met zoon Albert in hun midden,Roelof was een neef van mijn vader Jacob Ruijter vr.gr.Henk Ruijter.