Home » Stuur mij een bericht.

Reactie plaatsen

Reacties

Albert scheeper
een maand geleden

Hoi,
Ik ben op zoek naar een redelijk recente foto van het cafe Richters, voor mijn boek. En gegevens over het Beukenbos bij Dolphia in 1946 waar een legerkamp was. Is er iemand die daar wat van weet?
Groeten.

Herman Mulstege
een maand geleden

Egbert stuur me even een mail, heb twee foto,s van de Grenswacht 1946/47 en Marechaussee. Glanerbrug en Enschede. Groet Herman..

tonny zaaijer
2 maanden geleden

Beste Egbert , leuk je ontmoet te hebben na zo`n lange tijd.Het was een leuk gesprek over de goede oude tijd bij de Post. Ik zal de foto`s van oud Tiel bekijken! Groetjes Tonny Zaayer.

Egbert van de Haar.
2 maanden geleden

Beste Johan Spek.

Ik woon niet in Glanerbrug. Ik zit daarom ook niet dicht bij de bronnen over Glanerbrug.
Het beste kun je de Historische Kring Glanerbrug om advies vragen. Hieronder het emailadres van deze H K G
hkg@gmail.com

Met vriendelijke groet.
Egbert.

Johan Spek
2 maanden geleden

Hallo Egbert,
Ben in het bezit van 2 (flyers?)-artikelen omtrent Glanerbrug. Een van de Handelsvereeniging voor Glanerbrug en een Ons Antwoord van B & J Dalenoord, Enschede. Graag wil ik daar de uitgiftedatum van weten. Kan ik U een afbeelding per email sturen?
Mvg. Johan Spek, Anna Paulowna.

Dik. van Oort.
2 maanden geleden

Hoi Egbert. Het bericht over Geldermalsen nog een keer doorsturen naar mij svp. Dank U. gr Dik.oort

senta de haas
2 maanden geleden

Hallo Onbekende uit Tiel. Postbode ?? dan is er misschien wel eens een brief gepost op de Lingedijk waar ik heel lang heb gewoond. Verdwaald op Senior plaza kwam ik herinneringen 1995 tegen. Ik had 5 katten en één mandje . Om 4 manden te organiseren werden de familieleden in Breukelen te hulp geroepen en daar gingen we met de grote file , richting noorden . De katten met hun sopranen hadden de overhand. Daar kon geen autoradio tegenop. In 1999 ben ik vertrokken naar mijn geboortestad Utrecht om daar full time de mantelzorg in te gaan voor een moeder met lange adem ( 98) en ben nu zelf aan mantelzorg toe. dank voor het uitgebreide verslag , binnenkort ga ik naar het archief wat tape's brengen naar het archief over de leuke uurtjes die ik heb gehad met de uitzendingen van de Soos een uurtje radio 98/99 voor de ouderen met vooral verhalen in dialect van de heer Kraaykamp oud onderwijzer.
Leuke herinneringen. Vriendelijke groet, Senta ( 80)

Egbert van de Haar.
2 maanden geleden

Dag Robert van Kralingen.

je mag ze van mij downloaden hoor. Geen probleem

Groet Egbert.

Robert van Kralingen
2 maanden geleden

Dag Egbert,

Voor het herdenkingsboek van de Gereformeerde Gemeente Enschede wil ik graag twee afbeeldingen van de website Hennepe gebruiken. Het betreft de plattegrond uit 1560 en de gravure 1826.

Graag ontvang ik een reactie of dit mogelijk is.

Egbert van de Haar.
2 maanden geleden

Beste Priscilla.

Het is mij niet helemaal duidelijk waarover het precies gaat. U hebt het over iets waarvan u niet weet waarvan het gemaakt is en waar het vandaan komt. Mogelijk dat u beter naar een antiquair of een archeoloog kunt gaan.
Met vriendelijke groet.
Egbert.