Home » Stuur mij een bericht.

Reactie plaatsen

Reacties

Henk Ruijter
7 dagen geleden

Hallo Egbert ik heb op jouw site de foto,s van Glanerbrug nog eens bekeken en misschien is het mostert na de maaltijd en weet je het al lang maar toch,de schoolfoto,s in het begin van de serie zijn absoluut in Glanerbrug gemaakt,mijn vader Jacob Ruijter staat op beide foto,s ook meester van der Vlugt en zijn vrouw juf Kruse zijn te zien.Op de foto van het klompenkerkje in Julianatoren zit mijn tante Jeltje Ruijter helemaal rechts vooraan vriendelijke groeten Henk.p.s. verder alles goed met jou?.

Egbert van de Haar.
12 dagen geleden

Dag Adri.
Van welk dorp bedoel je?
Groet Egbert.

Adri j DE weerd
13 dagen geleden

is er een


is er een postcode van dit vergeten dorp bekend
adri

Smitha743
19 dagen geleden

I like this weblog very much so much good info. It's a poor sort of memory that only works backward. by Lewis Carroll. eegebeadeaebaccc

Peter den Tek
21 dagen geleden

Geachte heer van der Haar, graag kom ik in contact met u. Sinds enige tijd houdt ik mij bezig met de luchtoorlog boven het Rivierengebied maar voor Britse en Amerikaanse vrienden ook daarbuiten. Momenteel heb ik contact met de 94 jarige broer van Flight Sergeant D.D.J Carter die op 31 maart 1945 bij Enschede is neergeschoten en die officieel nog steeds vermist is. Het lijkt erop dat het graf van de Unknown Airman te Enschede dat van de broer van dhr Carter is. U begrijpt dat zijn broer zeer geinteresseerd is in de mogelijk laatste rustplaats van F/S Carter.

Met vriendelijke groet,
Peter den Tek
WO2 en Vliegeniersmuseum Fort Vuren.

Henk Ruijter
een maand geleden

Hallo Egbert in het verhaal over Jaap Bremer staat dat hij gewerkt heeft in het huis van fam de Ruiter dat moet zijn fam. Ruijter namelijk Roelof Ruijter en zijn vrouw Geesje met zoon Albert in hun midden,Roelof was een neef van mijn vader Jacob Ruijter vr.gr.Henk Ruijter.

Egbert van de Haar.
een maand geleden

Dag Robert.

Gewoon waar u het vandaan hebt.
H g Egbert.

Robert van Kralingen
een maand geleden

Beste Egbert,

14 december verschijnt het boekje over de kerkgeschiedenis van de Gereformeerde Gemeente van Enschede. Inmiddels ben ik bezig met de bronvermelding. Welke vermelding mag ik noteren voor de twee foto die ik van jou mag gebruiken?

Hg,

Robert

Dik van Oort
een maand geleden

Hoi Egbert. Bedankt voor de berichtjes (van de overkant) zoals ze het vroeger hier noemde. Met name Het oude ambacht. gr Dik.

Egbert van de Haar.
een maand geleden

Dag heer C.J. de Jongh.

Hartelijk dank voor uw correctie' s
Ik heb het een en ander aangepast. Ik hoop dat ik het nu goed heb gedaan.
Met vriendelijke groet.
Egbert van de Haar.