Home » Stuur mij een bericht.

Reactie plaatsen

Reacties

mieke van der vossen
3 dagen geleden

zou ik de foto,s mogen opslaan voor mijn fotoboek
zou ik erg blij mee zijn

groetjes mieke van der vossen

Leendert Noordzij
een maand geleden

Hallo, ik ben een beetje bezig om de stamboon van mijn moeder te onderzoeken. Bij een van mijn onderzoeken stuitte ik od deze site, waarin een foto van mijn overgrootouders, Gerrit Hoogland en Grada Hoogland-Lutje Hulsik. Mijn opa, Gerrit Hoogland, was getrouwd met Hendrika Antonia De Graaf. Hardstikke leuk. Zo te zien had mijn opa veel weg van zijn moeder, Grada.

Richard Nijboer
2 maanden geleden

Goedenavond,

Ik was aan het scrollen door de prachtige collectie fotos. En ik tref zowaar een foto van mijn overgrootvader. Hij staat op de foto met een groep mannen bij een boog waarmee ze in 1945 een eerste prijs winnen. In de tekst wordt hij als Lucky Nijboer beschreven maar het is Luchien Nijboer. Deze Luchien Nijboer was ook de oprichter van de postduivenvereniging De Luchtreiziger (mocht daar nog info over zijn, dan hou ik mij van harte aanbevolen.

Met een vriendelijke groet,

Richard Nijboer

Bouke Jan van der Veen
2 maanden geleden

Er staat een byzantijns zegellood op uw website als "munt" dat klopt dus niet ... dat dingetje is gepubliceerd door RAAP en ik heb twee jaar geleden in Milaan naar de exacte herkomst geinformeerd (zie RAAP-rapport)

Bernadette Alberink
4 maanden geleden

Hallo ik ben in het bezit van brieven die in de oorlog zijn geschreven vanuit L├╝beck en Rusland. Deze kwamen van een zekere Theo Rutgers dit was een vriend van mijn schoonvader Jan de Wals. Ook brieven die mijn schoonvader kreeg van zijn moeder en zus toen hij in het werkkamp zat. Misschien willen jullie deze wel eens bestuderen en wie weet leeft Theo Rutgers nog, mijn schoonvader in elk geval niet.

Bernadette Alberink
4 maanden geleden

Even een vermelding bij mijn verhaal. Mijn schoonvader Jan de Wals en zijn vriend Theo Rutgers kwamen beiden uit Glanerbrug

Frank Nummerdor
4 maanden geleden

Ik heb een antwwoord op de vraag waar de foto van de Amsterdamse fotograaf gemaakt is Foto: De Tijd 22 - 06 - 1972. Ik weet niet wat er in het gebouw zat waar we naar kijken. In mijn tijd(ik was denk ik 4 of 5 was het afgebrand. Links is het gronausevoetpad richting lipperkerkstraat te zien. Rechts de lage weg (bestaat niet meer) rechts in de bebouwing zat Beijers pechhulp. En op de hoek de combinatie. Links zat later ook nog de praxis of beckers, dat weet ik. Niet meer zeker. Rechts is nu de 2de bothofdwarsweg.

p.v.d.oord.
5 maanden geleden

Het zal toch niet zo zijn dat mijn moeder M.E.van oort uit 1915 Utrecht daar vandaan komt?

Matthijs van de Haar
6 maanden geleden

Geachte leden,

op 27 maart 2019 is helaas mijn vader overleden op 81- jarige leeftijd.
De website blijft wel in de lucht in het beheer van zijn oudste zoon John van de Haar.
Daarom kunnen wij op vele vragen helaas geen antwoord meer geven.

met vriendelijke groet, familie van de Haar, Tiel

Peter Waardenburg
6 maanden geleden

Dag,
Ik heb al eens eerder contact proberen op te nemen, maar dat is nooit gelukt. Althans, ik heb nooit bericht teruggekregen.
Ik bezit nog een paar oude foto's van Glanerbrug. Belangstelling?
Groet,
Peter Waardenburg

Bart de Waal
7 maanden geleden

Goedenavond, we willen graag in 2028 ons 1000 jarig bestaan vieren en zijn op zoek naar alle informatie die winssen rijk is. Zou u ons daar aan kunnen helpen.

Gr,
Bart de Waal