Foto's Geref. kerk Tiel.

 

                                                 

 

      

 

Ouderendag, ook wel genoemd het verwendagje. V.l.n.r. meneer Kiela †,Jaap van Ommen, mevrouw Souman, mevrouw M.M.C.A. Versluis - Icery, Ineke van Ommen - Strijker, meneer W.Versluis Goof Kuijsten, Rie Nierop, deels zichtbaar Rina van Loon, mevrouw B.Ploeg - Kooistra, mevrouw S.Kranghand - van Gelder, meneer W. Ploeg †, Ds. A. P. van Dijk †, Egbert van de Haar, mevrouw E, Scholtus - Put †,

Voorste rij v,l,n,r, David Souman, mevrouw I. van Dijk - Sebens, mevrouw W. van Harten - van de Leer, mevrouw J, W, de Mooij - Bos, mevrouw B. van de Haar - de Graaf. De foto is gemaakt op de Zaanse Schans.

 

 

                                                  

                                                 Kerkzaal Geref Kerk vrijgemaakt. Mavo Medelsestraat 5 te Tiel.

 

                                

Het avondje van de dominee. V.l.n.r. Nel Verteegt, Corina van Ewijk, Maartje Kreun, Helen Kramer, Joke van Keulen, Margriet Godschalk, Cees van Veen, Hanny Besselink, Wil de Mooy, mevr. Ulehake, Wil van Harten, Janneke van Dijk, Coby en Arij van Ewijk.  Achter het stuur Sjaak de Mooy.

                           

Sjaak de Mooy en Jan Kranghand bezig met de kerkbouw van het kerkelijk centrum 'De Ark' Schouw 48 b te Tiel. Jongetje misschien van de Vrijer? Rechts het resultaat.

 *                                   

 

 

   Een van de laatste kerkdien in het gebouw 'De Ark.' Ook de twee foto' s hieronder.

 

*

 

 

 

 

 

 

     

De Financiele stand wordt geraadpleegd door de kerkleden Gerrijt van Keulen, Goof Kuysten, Bert van Loon, Wieb Luth, Sjaak de Mooy Jacob Kamphuis, en Peter van Ommen. Dit in verband van de nieuw te bouwen Magnificatkerk aan de Beethovenstraat te Tiel.Foto rechts bepaalde delen worden afgebroken.

                                

Even pauze bij het Kerstpakketten inpakken bij de firma van Helden te Tiel.V.l.n.r. Helen Kramer, Wim van Rooyen, Ds. A.P. van Dijk, Liesbeth Kramer, Mien Hoekman en Wim van Harten.

                                

 

                               

              Dozen, dozen en nog eens dozen. Goed zo Matthijs.                                                      

                         

UlbevanderMeer.jpg

Ds. U van der Meer.

                          De zes predikanten die de Gereformeerde kerk vrijgemaakt hebben gediend.

                     

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb